GIBAP RASA... JERAGAT DAH LAMA BERKERAK DI MUKA?
NAK KAMI BANTU HILANGKANNYA SEKARANG?

BERITA BAIK...

Anda berada di tempat yang betul untuk membantu anda mencapai impian anda itu.
Jadi, teruskan membaca sehingga ayat terakhir.

Siapa tahu, mungkin inilah detik permulaan untuk anda merasai kesan perubahan yang ketara... bila mana jeragat yang telah sekian lama berkerak di muka hilang!

 

 

 

"Cuba korang tengok muka akak nie... rasa2 mesti korang pun teruja nak rasai pengalaman yang mengujakan macam nie juga kan..?"

 
 
 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk SKIINZ yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

 
 
 
"Saya tengok muka saya sekarang nie macam muka saya 10 tahun yang lepas tau.. makin muda pulak rasanya. Bayangkan.. kulit saya semakin lembut, cerah berseri... yang penting sangat, jeragat dah cabut lari!
 
Tapi sebelum nie...
 

teruk jeragat kat muka saya nie.. memang nampak macam bermisai, comot dan kusam sangat. Saya dah rasa penat cuba macam-macam produk... murah atau mahal, siap dah buat laser lagi tapi... jeragat masih kekal di muka.. semakin banyak, tebal dan gelap pulak tu sehinggalah saya diperkenalkan dengan produk SKIINZ nie.

Mula tu memanglah rasa kurang yakin... tapi Alhamdulillah.. lihatlah hasilnya sekarang, happy sangat!"

~ Pn Ida

 
 
 

Bagaimana dengan anda..?
Masih tercari-cari produk yang boleh bantu selesaikan masalah JERAGAT anda dan tampil lebih muda dan menarik..
Paling tidak pun biarlah muka tu nampak lebih bersih dan cerah berseri kan?

 

PUNCA JERAGAT YANG PERLU ANDA TAHU

Sebelum itu, tahukah anda masalah jeragat dan kulit yang lain antaranya berpunca daripada beberapa faktor juga, antaranya..
 Keadaan Persekitaran 

 Sinar UV A & B
 Peningkatan Usia
 Kurang Penjagaan Kulit
 Hormon – Contoh Pil Perancang Kehamilan
 Penggunaan Produk Dengan Pengelupasan
 Penggunaan Produk Dengan Bahan Kimia Terlarang

 
 
 

"Berita baik buat anda yang mahukan perubahan...

Hilangkan JERAGAT di muka, kembalikan keremajaan kulit wajah anda dan tampil lebih MUDA... 
CERAH BERSERI serta lebih 
YAKIN.. dan 
yang penting Selamat dan Berkesan!!!"

 

"BETUL ker nie.. tak bahaya?? Saya dah cuba mcm2 pun sebelum nie, jeragat tak hilang jugak..!" 

 

YA kami faham... tapi usah risau sebab kami juga adalah pengguna seperti anda yang pentingkan kualiti dan kesihatan. Ia bukan sebarangan produk dengan formula biasa2 atau "ready-made" atau timbang kilo yang kaya dengan bahan kimia terlarang yang boleh memudaratkan tu. Tidak sama sekali!

 

Produk ini adalah dengan gabungan formulasi eksklusif seperti Apple Triple Stemcell, Alp Rose, Orange, Vitamin C, Vitamin E. Sangat membantu dalam pemulihan dan penjagaan kulit secara optimum.

 

Bayangkan, kesemua bahan ini akan saling ‘BEKERJASAMA’ dengan harmoni dan memberikan kesan yang terbaik dalam kulit  dan yang menariknya dapat membantu merangsang penghasilan kolagen secara semulajadi 

 

Antara kelebihan manfaat formulasi yang digunakan ini adalah membantu dalam 4 proses utama...
1.RELEASE - proses buang toksin
2.RELAX - proses bertenang atau rehat
3.REVIVE - proses pemulihan
4.RENEW - proses penggantian

 

..proses penting untuk pemulihan dan kembalikan keremajaan kulit wajah. 

 

Atas keberkesanan kesemua formula tersebut dalam memberikan manfaat yang sedemikian, maka lahirlah SKIINZ, produk yang diharapkan dapat membantu masalah jeragat dan kulit yang lain dengan cara yang lebih selamat dan berkesan.

 
 
 

---------------------------------
LIHAT.. MEREKA SUDAH BERJAYA!!!
---------------------------------

 
 
 

produk-jeragat

 
 
 

produk-jeragat

 
 
 
 
 

produk-jeragat

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk SKIINZ yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

 
 
 

---------------------------------
Anda Mempunyai MASALAH Macam Nie..?
---------------------------------

Sedang mencari produk HILANGKAN JERAGAT yang selamat dan berkesan?
Dah cuba MACAM-MACAM produk hilangkan jeragat tapi tak hilang jugak?
Dah GIBAP cuba macam-macam produk hilangkan jeragat?
Dah habis BERIBU RINGGIT tapi jeragat masih ada jugak?
Rasa rendah diri sebab JERAGAT makin bermaharajalela kat muka?
Muka makin TERUK sebab tersalah guna produk?
Muka kena tepek foundation TEBAL untuk sorok jeragat?
Suami dah mula TEGUR muka nampak comot dan kusam sebab jeragat?

 
 
 

SERIUS... Anda Betul Nak Produk Hilangkan JERAGAT Yang Selamat & Berkesan..? 

 

---------------------------------

BERITA BAIK! Bayangkan..
semua masalah anda yang disebutkan di atas tadi bakal berakhir hari ini.

--------------------------------

 

..untuk bantu selesaikan 7 masalah utama... 

 

1. JERAGAT

 

2. JERAWAT

 

3. KESAN PARUT

 

4. TONA KULIT TIDAK SEKATA

 

5. KULIT BERMINYAK

 

6. KULIT KERING

 

7. KULIT ROSAK SEBAB GUNA PRODUK PENGELUPASAN

 
 

Bagaimana... masih ada soalan yang bermain di minda anda? Nak tahu bagaimana kesannya? Saya kongsikan dengan anda di sini...

 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk SKIINZ yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna

 
 
 
 
 

 
 
 

Mereka Sudah..! Nah, Sekarang Giliran Anda Pula Untuk Cantik Macam Mereka, Nak Kan..?

Bayangkan.. anda setelah gunakan SKIINZ ini juga nanti akan mengalami 9 perubahan ini...

1. Jeragat Tebal Anda Semakin Pudar dan Terus Hilang
2. Jerawat Halus semakin berkurangan

3. Kesan Parut Semakin Hilang

4. Tona Kulit Semakin Sekata

5. Kulit Makin Lembut dan Gebu

6. Suami Puji Kulit Makin Cantik

7. Kawan-kawan Tegur Pakai Produk Apa Ni?

8. Dah Tak Perlu Mekap Tebal-tebal nak cover jeragat

9. Keyakinan Diri Bertambah Berkali-Ganda

   
 
 
 
 
 

  FORMULA HILANGKAN JERAGAT NO 1 DI MALAYSIA  

 Memperkenalkan...

Skincare SKIINZ - set lengkap bagi pemulihan dan penjagaan kulit wajah dengan formulasi terkini yang lebih MUDAH, SELAMAT & BERKESAN. Sangat sesuai untuk golongan lelaki dan wanita yang ingin TAMPIL LEBIH MUDA, BERGAYA DAN LEBIH YAKIN.

 

---------------------------------
APA SKINCARE SKIINZ NIE..?
---------------------------------

 

 

SKIINZ - "Produk Jeragat No 1" yang telah BERJAYA membantu ramai wanita khususnya menghilangkan jeragat comot yang sekian lama bersarang di kulit wajah mereka serta berjaya mengembalikan KEYAKINAN dengan kehadiran kulit wajah yang "BARU".

 

Ia dirumus khas dengan menggunakan FORMULASI EKSKLUSIF yang terbukti berkesan sebagai bahan utama dan sesuai untuk ciri ciri kulit asia yang dapat membantu memulihkan serta menyuburkan kulit dengan lebih OPTIMUM!

 
 
 
 
 

---------------------------------

 

APA FUNGSI SKIINZ?

 

Bahan-bahan utama yang digunakan dalam SKIINZ ini memang sudah terbukti secara klinikal sangat baik untuk pemulihan dan penjagaan kulit wajah secara optimum. Antara manfaat utamanya adalah membantu dalam merangsang penghasilan kolagen.

 

Penghasilan kolagen berkurangan dengan kadar 1.5% pada setiap tahun selepas usia 25 tahun. Selepas usia 45-50 tahun, badan kita akan kehilangan hampir separuh daripada kolagen yang ada. Jadi, semakin berusia, semakin berkurangan kolagen dalam badan. Secara umumnya, kesan kekurangan kolagen adalah kesan-kesan penuaan seperti kulit kusam, berkedut dan kendur dan jeragat.

 
 
 

KEPENTINGAN KOLAGEN

 

Mengekalkan kelembapan dan mencegah kedutan

 

Memulihkan masalah kulit

 

Mencerahkan kulit dan merawat jeragat

 

Melambatkan proses penuaan kulit

 
 
 

---------------------------------
SET SKIINZ & FUNGSINYA

 

Di dalam set SKIINZ ini, ada 3 produk utama iaitu SKIINZ ADVANCED CLEANSER, SERUM & BB CUSHION FOUNDATION. Setiap satu mempunyai peranan atau fungsi yang tersendiri dalam proses pemulihan dan penjagaan kulit. Penggunaan kesemua produk ini amatlah disarankan untuk mendapat hasil yang lebih efektif secara optimum.

 
 
 
 
 

 SKIINZ Advanced Cleanser

 

 
QTY: 40ML
KKM NOT: NOT161005511K
INGREDIENTS: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Malus Domestica (Apple) Callus Culture Extract, Rhododendron Ferrugineum (Rose) Leaf Cell Extract, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, 1,2-Hexanediol, Disodium Edta, Fragrance.

Pembersih wajah adalah asas penting dalam penjagaan kulit. Ia membantu membuang kekotoran dari permukaan kulit bagi membantu penyerapan SKIINZ Advanced Serum dengan optimum. Diperkayakan dengan formulasi eksklusif, membantu membersihkan liang, mengekalkan keseimbangan PH kulit dan membuang semua kesan kotoran dan menjadikan kulit:
 

Lebih bersih dan lebih segar
Meningkatkan kelembapan pada kulit
Melindungi dan mengembalikan keremajaan kulit

 
 
 


 SKIINZ Advanced Serum 

 
 
 
 
 
 
QTY: 15ML
KKM NOT: NOT161005512K
INGREDIENTS: Aqua, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Malus Domestica (Apple) Callus Culture Extract, Rhododendron Ferrugineum (Rose) Leaf Cell Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Chlorphenesin, Triethanolamine, Allantoin, Fragrance.

Serum yang dirumuskan dengan formulasi eksklusif yang membantu menembusi lapisan permukaan kulit untuk transformasi yang bermula dari dalam. Digunakan secara terus selepas membersihkan muka untuk membantu:
Melindungi dan memulihkan kulit dari dalam
Mudah diratakan, menjadikan kulit lebih lembut dan bersih
Mengekalkan kelembapan dan menjadikan kulit lebih berseri
 
 
 
 
 
 
 
 SKIINZ Advanced BB Cushion Foundation 
 
 
 
  
 
QTY: 15G
CODE: NATURAL BEIGE & LIGHT BEIGE
KKM NOT: NOT170400177K | NOT170502537K
INGREDIENTS: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dimethicone, Isononyl Isononanoate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract, Rhododendron Ferrugineum Leaf Cell Culture Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Vitamin C, Collagen, Titanium Dioxide, Iron Powder, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Vitamin E, 1,2-Hexanediol, Chlorphenesin, Silver

Formulasi eksklusif BB Cushion Foundation membantu menjadikan kulit lebih cerah sekata dan lebih berseri.
Tekstur yang halus dan ringan
Tiada kesan melekit dan berminyak
Melembap dan menyejukkan
Tahan lebih lama (12 jam)
Perlindungan dari sinar UV (SPF 35)
 
 
 
 
 

---------------------------------
BAHAN AKTIF DI DALAM  SKIINZ

 
 
 
Malus Domestica (Apple) Callus Culture Extract
 


 Menghilangkan kedutan

 Meningkatkan keanjalan kulit
 Merawat masalah dan inflamasi kulit
 Meningkatkan kesihatan kulit dari dalam
 Merangsang penghasilan melanin – melindungi dari sinar UV




Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Callus Culture Extract


Mencerahkan kulit
Perlindungan dari sinar UV
Agen awet muda semulajadi
Menghilangkan garis-garis halus
Meningkatkan kelembapan kulit
Merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru


Rhododendron Ferrugineum (Rose) Leaf Cell Extract
 

 Perlindungan dari sinar UV
Meningkatkan kekuatan stem sel kulit
Meningkatkan pertumbuhan epidermis
Memperbaiki fungsi pelindung/penghalang kulit


 
 
 
Vitamin C
   

Ciri anti-penuaan semulajadi
Membantu mencerahkan kulit
Memulihkan permukaan kulit
Meningkatkan kelembapan (hidrasi) kulit



Vitamin E


 Melindungi kulit dari pencemaran
Melindungi kulit dari radiasi sinar UV
Meningkatkan kelembapan kulit
Mengandungi anti-inflamasi semulajadi
Mempercepatkan penyembuhan luka

---------------------------------
 

KELEBIHAN  SKIINZ

 

Menganjalkan Kulit
Menghilangkan Kesan Parut
Mengatasi Masalah Jerawat
Melindungi Kulit Dari Sinar UV
Mengekalkan Kelembapan Kulit
Melembutkan & Melicinkan Kulit
Mengecilkan Liang Roma Terbuka
Merangsang Penghasilan Kolagen
Mengawal Masalah Kulit Berminyak
Mencerahkan & Tona Kulit Lebih Sekata
Memberikan Kesan Anti Penuaan & Anti Kedutan
 Melindungi Kulit Dengan Ciri Anti-Kulat & Anti-Bakteria

 

---------------------------------
Jadi, sekarang... 
Teruskan usaha anda, mereka boleh cantik tanpa JERAGAT, pastinya ANDA juga BOLEH seperti mereka. YAKINLAH... Dan Bertangguh itu tidak akan selesaikan masalah anda!

 

Ramai lagi yang dah mencuba SKIINZ ini
---------------------------------

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
---------------------------------
 

5 LANGKAH MUDAH PENGGUNAAN SET SKIINZ

 

Langkah 1:
Bersihkan muka dengan SKIINZ Advanced Cleanser

Langkah 2:
Lapkan muka dengan lembut sehingga kering dengan tuala muka

Langkah 3:
Ambil SKIINZ Advanced Serum (tekan dalam 2 kali), dan buatkan titik-titik di beberapa bahagian muka sebelum meratakankan.

Langkah 4:
Tepukan lembut di bahagian muka agar SKIINZ Advanced Serum dapat menyerap dengan lebih optimum

Langkah 5:
Ambil SKIINZ Advanced BB Cushion Foundation. Tekan aplikator span pada kusyen yang diresapkan dengan cecair bedak asas tersebut. Tekap dan lakukan sapuan lembut di muka. Penting untuk memberikan litupan sempurna dan manfaat penjagaan kulit seperti perlindungan UV, penghidratan, kawalan pori-pori, pencerahan dan bahan-bahan anti-penuaan.

 
 
 
 
 

 

Nah sekarang... kami berikan anda PELUANG untuk mendapatkanya..

 

 

Harga set SKIINZ 3-dalam-1 ini adalah RM361, tapi anda TAK PERLU BAYAR dengan harga ini! Kami nak bagi anda harga yang sangat SANGAT SPECIAL.
---------------------------------

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
------------------------
 
 
 
 
 
 -------------------------
 
 
 
 
 
 
 
 
 

---------------------------------

 

Boleh juga hubungi kami melalui Telefon/SMS di talian

+60133644144

atau  melalui WhatsApp

 
 
---------------------------------
 
 
 
 
 
 
 

Soalan-soalan lazim yang biasa ditanya... 

 
  1. Lepas order bila barang akan sampai?
    Kami menggunakan perkhidmatan sama ada POSLAJU  ataupun GDEX untuk membuat penghantaran, Proses penghantaran adalah dalam jangkamasa 1-3 hari bekerja bergantung kepada lokasi anda.

  2. Jeragat saya tebal sangat. berkesan ke SKIINZ nie?
    ALHAMDULILLAH... kami sentiasa menerima banyak feedback positif dari pengguna SKIINZ ni. Bagi masalah jeragat yang tebal tu kita sarankan untuk lebih bersabar kerana proses pemulihan mengambil masa apatah lagi SKIINZ nie membantu secara semulajadi dari dalam dan bebas bahan kimia merbahaya.

  3. Boleh campur guna dgn produk lain ke?
    Kami sangat sarankan untuk anda berhenti dahulu menggunakan produk lain untuk mendapatkan keberkesanan dan hasil yang optimum dengan SKIINZ ini.

  4. Berapa hari boleh nampak kesan ni?
    Keberkesanan cepat atau lambat bergantung pada individu. Tekstur kulit kita sendiri nie pun berbeza kan? Faktor persekitaran, hormon, peningkatan usia, pemakanan dan kesan penggunaan produk terdahulu antaranya juga ada mainkan peranan. Kami ada menerima feedback dari pelanggan yang mula nampak kesan seawal 7 hari. Ada juga yang mengambil masa lama sedikit dalam 3-5 minggu untuk nampak perubahan.

  5. Bila dah hilang jeragat ni perlu teruskan ke?
    Haa ini terbaik dan ramai orang tanya... Anda perlu tahu, jeragat nie terjadi disebabkan beberapa faktor seperti Pemakanan, Sinar UV A & B, Hormon, Peningkatan usia, Persekitaran dan sebagainya. Oleh itu, tanpa penjagaan... jeragat yang baru besar kemungkinan akan tumbuh.

  6. Produk ni keluaran mana?
    Produk SKIINZ nie adalah keluaran syarikat bumiputra Islam tempatan, SR Beauty Worldwide... namun, produk SKIINZ menggunakan formula eksklusif  berkualiti (bukan formula timbang atau ready-made) yang selamat dan berkesan untuk penjagaan kulit.

  7. Perlu ke pakai toner sebelum pakai krim ni?
    Tak perlu. Lepas cuci muka dengan CLEANSER, lapkan muka sehingga kering dan boleh sapu terus SERUM.

  8. Boleh terus gunakan SKIINZ nie atau macam mana?
    Saranan kami, rehatkan terlebih dahulu muka dari sebarang produk  untuk 3-7 hari . Kita biarkan proses buang toksin (skin detox) berlaku secara semulajadi. Dalam tempoh itu, basuh muka dengan air sahaja ataupun dengan menggunakan tomato. Kami akan berikan panduan nanti.

  9. Berapa lama tahan produk nie?
    Baik, secara puratanya... bagi penggunaan 2 kali sehari, cukup untuk...
    CLEANSER - 6-8 mnggu
    SERUM - 4-5 minggu
    BB CUSHION - 6-8 minggu

  10. Wanita jer ke yang sesuai guna?
    Tidak, LELAKI juga sesuai untuk menggunakan produk SKIINZ Advanced Cleanser + Advanced Serum nie.
 

Hubungi kami melalui Telefon/SMS/Whatsapp di 
+60133644144
atau melalui email  sales.skiinz@gmail.com

Copyright ©2017 SKIINZ, All Rights Reserved.
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini


Hit counter: 4822